Lenteconcert in Cultuurhuis de Suite

Op zaterdag 10 maart geven het Opleidingsorkest en het Variatieorkest een gezamenlijk lenteconcert in ons thuishonk Cultuurhuis de Suite, aan de Burgerhoutsestraat 23.

flyer p1flyer p2

Het concert begint om 19.30 uur en is afgelopen om 21.15 uur. Daarna begint de after-party, met een voor velen bekende DJ!

Het Opleidingsorkest onder leiding van Rumon Hagenaars bijt de spits af. Op het programma staan onder andere filmmuziek uit Pirates of the Caribbean en Brave, en de Beatles-medley Sgt. Peppers Lonely Heart Club Band.
Na een pauze is het Variatieorkest aan de beurt, met op de bok Wendy Bellens. Zoals we van dit orkest gewend zijn is het programma zeer gevarieerd, van een Neil Diamond-medley en het opzwepende El Bimbo tot de indrukwekkende compositie van Kevin Houben over het Afrikaanse Dogon-volk. Daarna voegen de twee orkesten zich bij elkaar voor de muziek uit Disney's Aladdin en het bekende Shape of you van Ed Sheeran. Ten slotte gaan de stoelen aan de kant voor een gezellige after-party met een verrassings-DJ...